Expectació a l’avinguda Meritxell pel trasllat d’unes peces per remodelar un edifici

Un tram del cèntric vial s’ha hagut de tallar una estona al pas de vianants i eventualment de circulació a l’altura aproximada de la plaça de ‘The Cloud’

El camió grua descarregant una de les peces.
El camió grua descarregant una de les peces.

La descàrrega d’unes peces prefabricades que han de servir per remodelar un edifici de l’avinguda Meritxell, a l’altura del número 99, molt a prop de la plaça que havia d’acollir el ‘The Cloud’ han generat una important expectació entre les persones que aquesta tarda transitaven pel cèntric vial. De fet, el trasllat de les peces han obligat a tancar al trànsit durant una estona aquella zona de l’avinguda.

I és que s’ha optat per una tècnica constructiva a partir de peces prefabricades que permetin millorar de manera molt significativa un bloc ja existent. De fet, el sector de la construcció continua treballant a bon ritme per actuacions com aquesta, que comporta la remodelació d’un cèntric immoble ja d’anys que es rejovenirà i tornarà al mercat del lloguer, segons que han indicat les fonts consultades. En l’immoble en qüestió, es guanya una planta i es fan millores notables amb la incorporació de serveis com el d’ascensor.

Comentaris

Trending