L’Estadi Comunal estarà fora de servei pel desmuntatge del Mountain Music

A partir del dissabte a la nit, i fins que es retirin totes les instal·lacions del festival, i per a major seguretat s’ha decidit tancar completament el camp i la pista d’atletisme

L'Estadi Comunal és una de les opcions que hi ha sobre la taula.
L'Estadi Comunal és una de les opcions que hi ha sobre la taula. Altaveu

L’Estadi Comunal estarà fora de servei durant uns dies. El motiu principal és el desmuntatge de l’Andorra Mountain Music, que s’ha hagut d’avançar una setmana del que estava previst. Des del comú d’Andorra la Vella, i per a facilitar que es retirin les instal·lacions, s’ha decidit tancar la pista d’atletisme i el camp on actualment es troba l’escenari a partir del dissabte a la nit.

La Federació d’Atletisme ha avisat a les xarxes socials del tancament de la pista. Segons expliquen, els hi ha informat el comú per tal que les persones que en fan ús habitualment estiguin assabentades. Des de la corporació han apuntat que el desmuntatge es començarà la nit de dissabte a diumenge, en acabar el festival.

Tot i que al muntatge es va mantenir oberta una de les pistes, en aquesta ocasió el comú ha decidit tancar per complet la pista i el camp. Per una banda, per a major seguretat dels usuaris que acudeixen allà. Per l’altra, per poder facilitar així l’entrada i sortida de camions i el trasllat de material més ràpid. En un principi, el dia 12 de març ja devia estar tot en marxa de nou, sempre i quan no es pugui acabar abans.

Comentaris

Trending