L'esquí club d'Ordino tornarà dissabte a les pistes d'Arcalís

El cònsol ordinenc, Josep Àngel Mortés ha parlat amb la presidenta de l'ECOA després de la problemàtica d'aquest dilluns amb la no obertura d'un remuntador a l'estació de la parròquia

Comentaris

Una imatge de l'estació d'Arcalís.
Una imatge de l'estació d'Arcalís. Altaveu

El cònsol major d'Ordino, Josep Àngel Mortés ha dit aquest dilluns, després de la sessió de comú tradicional dels Sants Innocents, que s'ha solucionat la problemàtica dels integrants de l'Esquí Club Ordino-Arcalís (ECOA) que no poden entrenar a l'estació de la parròquia. Aquest dilluns s'havia d'obrir un remuntador però no s'ha fet i aquest dimarts els integrants del club aniran a Vallnord-Pal.

Mortés ha explicat que aquest és un any atípic a causa de la pandèmia de la Covid-19. Els esquiadors del club del Pas de la Casa han d'anar a entrenar a Soldeu. El cònsol ha parlat amb la presidenta de l'ECOA i el dissabte tornaran a entrenar a Arcalís. "És un problema global a nivell d'esquí amb les restriccions", ha dit i ha afegit que els integrants del club entrenaran fins Cap d'Any a Pal-Arinsal.

La no obertura del remuntador ha indignat les mares i pares que argumenten que estan pagant el mateix que la temporada passada malgrat que esquiaran menys dies. Demanen explicacions al club o a Saetde, l'empresa explotadora i recorden que des de fa una setmana han d'anar a altres pistes com les del Canaro o la Rabassa.

Precisament, aquesta setmana hi ha entrenaments programats cada dia fins dijous. L'Esqui Club Ordino-Arcalís rep una subvenció del comú i també compta amb diversos patrocinadors.

 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending