L’Esquí Club cedeix a Andorra la Vella el premi al Mèrit esportiu

La presidenta i el vicepresident de l’entitat, Meritxell Sangrà i Josep Sansa, han fet entrega del guardó perquè el comú el custodiï durant un any

El moment en que l'ECA ha cedit el guardó al comú d'Andorra la Vella
El moment en que l'ECA ha cedit el guardó al comú d'Andorra la Vella

L’Esquí Club d’Andorra (ECA), ja cedit a la capital el premi al Mèrit esportiu 2021. L’entitat ha estat guardonat aquest any amb el reconeixement que atorga la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) i ha volgut facilitar-lo a la parròquia, com ja va fer al 20217. La presidenta i el vicepresident de l’ECA, Meritxell Sangrà i i Josep Sansa, han fet entrega del trofeu a la cònsol major, Conxita Marsol, i al conseller d’Esports i de Joventut, Alain Cabanes, perquè el comú el custodiï durant 12 mesos.

Marsol ha manifestat la satisfacció perquè la parròquia custodiï el premi i ha ressaltat que l’ECA, a banda de ser l’esquí club més antic del país, mostra cada temporada un molt bon nivell i treballa intensament per fomentar l’esport nacional des de la base. A més, també ha encoratjat l’entitat a continuar amb la bona trajectòria i ha exposat que des de la corporació es seguirà oferint suport per estar al costat de l’esquí.

Els darrers anys el comú ha atorgat una subvenció a l’ECA de 60.741 a l’any, a més del màxim de 7.000 euros que aporta per patrocinar el projecte ‘Un esquí diferent’ que du a terme el club per apropar l’esport als infants. Aquest 2021 és la sisena vegada que l’ECA ha estat guardonat amb aquest premi.

Comentaris

Trending