L'Espai Jove de Sant Julià oferirà assessorament al matí i activitats a la tarda

El local s'ha inaugurat aquest dimecres i el cònsol major Josep Majoral diu que “el jovent és la franja que fins ara era la més descuidada de la població laurediana i necessitaven un local per fer-se’l seu”

Comentaris

Mar Torra i Eugenia Correia durant l'actuació per inaugurar l'Espai Jove de Sant Julià de Lòria.
Mar Torra i Eugenia Correia durant l'actuació per inaugurar l'Espai Jove de Sant Julià de Lòria. BRU NOYA

L'Espai Jove de Sant Julià de Lòria, que s'ha inaugurat aquest dimecres, té com a novetat que la feina que es durà a terme es dividirà en dues parts. Així, pel matí es prestarà un servei d’assessorament de tota mena, mentre que la tarda es dedicarà a una vessant més lúdica i a les activitats. La posada en marxa de l’espai coincideix amb la recent incorporació del coordinador de joventut que és l’Ivan Duran i que té com a tasca principal escoltar, entendre i acompanyar per donar resposta a les necessitats i inquietuds dels joves.

La reobertura era un compromís programàtic de l’actual majoria comunal i també una demanda del jovent de la parròquia tenint en compte que el darrer cens registra més de 2.000 habitants d’entre 12 i 29 anys. En aquest sentit, el cònsol major Josep Majoral ha manifestat que “el jovent és la franja que fins ara era la més descuidada de la població laurediana i necessitaven un espai per fer-se’l seu”. Des de l'oposició també s'ha valorat molt positivament l'obertura tot i que la consellera de Desperta Laurèdia, Maria Àngels Aché ha dit que eren partidaris d'un local més gran com ara el de les antigues oficines de Naturlandia, a l'avinguda Verge de Canòlich.

L'actual local té 60 m2 i Andorra Telecom l’ha cedit a la corporació comunal per cinc anys mitjançant un conveni, tot i que Majoral ja ha remarcat que “com a  punt de partida del projecte de joventut no està malament, però si és necessari s’ampliarà”. L'acte d'inauguració ha anat acompanyat per una actuació musical a càrrec d'Eugenia Correia i Mar Torra i de la pintura d'un mural a dins de l'espai.

Ey80lzPWEAAtead
Cònsols i consellers lauredians a l'exterior del local.

 

Comentaris

Trending