L'Espai Jove de Sant Julià es posa en marxa la setmana vinent

L'obertura de la instal·lació de la plaça de la Germandat coincideix amb la incorporació de l'educador de carrer

Comentaris

El nou Espai Jove Lauredià, a la plaça de la Germandat.
El nou Espai Jove Lauredià, a la plaça de la Germandat. BRU NOYA

Dimecres vinent s'inaugura l'Espai Jove Lauredià en la seva nova ubicació a la plaça de la Germandat. Tot i que serà més petit que l'anterior Punt Jove de l'avinguda Verge de Canòlich, es valora que estigui en un lloc sense trànsit i en el rovell de l'ou de la parròquia, al costat del Centre Cultural i de Congressos Lauredià.

La reobertura era una demanda del jovent de la parròquia tenint en compte que el darrer cens registra més de 2.000 habitants d’entre 12 i 29 anys. El comú ha apostat per un local cèntric, al costat del Centre Cultural i de Congressos Lauredià i en una plaça sense trànsit. Té 60 m2 i Andorra Telecom l'ha cedit a la corporació comunal per cinc anys.

Paral·lelament ja s'ha incorporat el nou educador de carrer, Ivan Duran. Ja ha començat a contactar amb els joves que amb l'obertura del local ja disposaran d'un lloc de reunió. Des de mitjan gener, Escaldes-Engordany ja disposa d'un educador de carrer. A la Massana, aquesta tasca  es fa des del Punt 400. Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria van ser, en el seu moment, les primeres parròquies en tenir educadors de carrer amb l'objectiu d'escoltar, entendre i acompanyar per respondre les necessitats i inquietuds dels joves.

Comentaris

Trending