L’espai infantil i els immigrants que es volen proveir de roba d’abric ‘triomfen’ al Vide Dressing

El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització del comú, Josep Maria Garrallà, destaca que “hem assolit el doble objectiu de dinamitzar la Massana i fomentar la reutilització dels productes”

Comentaris

Triant i remenant al Vide Dressing.
Triant i remenant al Vide Dressing. EDUARD COMELLAS / COMÚ DE LA MASSANA

El Vide Dressing de la Massana ha batut el seu rècord de participació, amb més de noranta parades, amb una oferta molt variada i àmplia. L’espai infantil que per primer cop s’ubicava al certamen i el boca-orella entre immigrants que estan arribat a desenes al Principat i que s’han volgut proveir de roba d’abric a bon preu han estat dues de les notes destacades de la fira, que ha ampliat segments de públic.

Pel conseller de Turisme, Comerç i Dinamització del comú, Josep Maria Garrallà, el més destacat ha estat el flux constant de visitants des de la Closeta a les Fontetes, cosa que ha repercutit directament als establiments de la parròquia. L’altre gran objectiu és fomentar l’economia circular i allargar la vida dels productes, ja que tot el material a la venda prové dels armaris de les paradistes.

EDU 8057 (1)
Una vista general del certamen.

Justament, una de les organitzadores de l’esdeveniment, Mercè Miguel, destaca la gran quantitat i qualitat de productes que enguany s’han pogut trobar al mercat, de tot els estils, marques i talles. Pel que fa al públic del mercat, hi ha hagut gent de totes les edats. “Hem tingut des de famílies amb nens fins a apassionades de la moda que venen a buscar peces úniques”, assegura Garrallà. Enguany, però també s’ha notat un increment de joves, tant muntant parada com venint a comprar, i també de persones que han vingut a treballar al país i es volen proveir de roba d’abric.

El Vide Dressing s’organitza com a preàmbul de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, que enguany estarà centrada en el tèxtil. “El tèxtil és la segona indústria més contaminant del planeta i amb el Vide Dressing el que volem és fomentar la reutilització. Com més estirem la vida útil dels productes menys contaminem el planeta”, assegura Miguel.

Una de les novetats de l’edició, com ja s’ha dit, era la creació d’un espai específic per a la roba i material infantils, que ha tingut molt bona acollida. En els pròxims dies es durà a terme una enquesta a totes les paradistes per recollir suggeriments i continuar millorant de cara a pròxima edició, que es farà a la primavera.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending