L'escola bressol de Sant Julià acollirà tres infants menors d'un any

A partir d'aquest dilluns les llars d'infants incrementaran la presència d'alumnes

El director de l'escola bressol de Sant Julià pren la temperatura a un infant.
El director de l'escola bressol de Sant Julià pren la temperatura a un infant. Comú de Sant Julià de Lòria

La decisió del Govern de permetre l'entrada d'infants menors d'un any a les escoles bressol farà que aquest dilluns hi hagi un increment d'alumnes. En el cas de l'Espill de Sant Julià de Lòria hi haurà tres incorporacions i la xifra total serà de 18 infants.

L'escola bressol laurediana es va posar en marxa el dimarts passat amb 15 alumnes i amb totes les mesures higièniques seguint les normes del decret de Govern. Entrada esglaonada, rentat de mans amb aigua i sabó, presa de temperatura a l’arribada, canvi de roba i quatre infants com a màxim per aula són alguns dels protocols que s’apliquen des del 18 de maig, quan va obrir l'escola bressol Conxita Mora d'Andorra la Vella.

La cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Mireia Codina creu que el número d'alumnes encara augmentarà  "a mesura que la part comercial i el sector econòmic del país es vagi posant en marxa". L'escola bressol l'Espill està oberta de les 8 a les 20 hores i entre els principals objectius hi ha el d'afavorir la conciliació de la vida familiar i laboral.

En aquesta primera fase, el centre ha donat resposta a totes les famílies d'infants matriculats majors d'un any i que, prèviament, ho havien sol·licitat. Ara, en la segona fase ja s'incorporen els menors d'un any.

Comentaris

Trending