Escaldes tanca les piscines comunals i els gimnàs per tasques de manteniment

Les instal·lacions comunals romandran sense funcionar des del dissabte 28 d'agost fins al diumenge 3 d'octubre

Piscina comunal d'Escaldes-Engordany.
Piscina comunal d'Escaldes-Engordany. COMÚ ESCALDES-ENGORDANY

El comú d'Escaldes-Engordany ha informat en un comunicat del tancament provisional de les piscines comunals i del gimnàs. Les instal·lacions romandran tancades des del dissabte 28 d'agost fins al diumenge 3 d'octubre. Durant el període de tancament els equips d'operaris duran a terme les accions preventives necessàries per mantenir les normes sanitàries aplicables a les piscines d'ús públic, així com tasques de manteniment millores i neteja. Aquestes actuacions són de caràcter obligatori i requereixen el tancament de les instal·lacions.

Des del comú d'Escaldes-Engordany ja s'està informant els usuaris habituals d'aquests serveis, així com a les escoles. La corporació ha establert acords amb centres esportius
comunals per tal d'oferir un servei de piscina i gimnàs als usuaris habituals mentre duri aquesta aturada.

Gràcies als acords, els clients que ho desitgin podran accedir al gimnàs del Centre Esportiu del Serradells (pagant una mensualitat fixada per l'esmentat centre), a la piscina i el gimnàs del Centre Esportiu de Sant Julià (mantenint la seva tarifa i amb una mensualitat en funció de les vegades que hi vagin al centre). Des del comú d'Escaldes-Engordany també han arribat a un acord amb el Poliesportiu d'Encamp, que obre les portes del seu gimnàs als clients escaldencs mantenint les seves tarifes.

Els usuaris que vulguin beneficiar-se d'aquestes col·laboracions hauran de trucar els centres esportius per fer una reserva, i passar per la piscina de la corporació escaldenca o les oficines del Prat del Roure per actualitzar la seva fitxa.

Etiquetes

Comentaris

Trending