Escaldes lliure el segon autotest d’antígens a la planta baixa del comú

A partir d’aquest dilluns i fins dimecres es podrà recollir el ‘kit’ de les 8 del matí a les 7 de la tarda, i el darrer dia de l’any la recollida es podrà fer fins a les 12 del migdia

Una imatge de l'accés principal al comú d'Escaldes.
Una imatge de l'accés principal al comú d'Escaldes. Toni Solanelles

Escaldes canvia el pavelló del Prat Gran per la planta baixa del comú com a escenari, com punt de lliurament i recollida del segon autotest d’antígens que el Govern lliura gratuïtament. L’entrega s’inicia aquest dilluns. Del 28 al 30 de desembre la recollida es pot fer, de manera ininterrompuda, de les 8 del matí a les 7 de la tarda, mentre que dijous, 31 de desembre, cal recollir el ‘kit’ de les 8 del matí a les 12 del migdia.

Quan es vagi a recollir el test, s’ha de tenir el número del cens, que és obligatori per poder rebre el sobre amb tot el material. Per evitar aglomeracions i fer el lliurament més àgil, el comú d’Escaldes recomana que les persones que es desplacin a recollir el test retirin també els del seu nucli familiar i/o els d'aquelles altres persones que consideri. Els números de telèfon per a més informació seran el 890890 o el 167 (atenció al ciutadà).

Comentaris

Trending