Escaldes i el Govern miren de trobar l’encaix per finançar els pisos socials

La cònsol major, Rosa Gili, diu que han de mirar "si es sentim còmodes col·laborant els uns amb els altres", però el projecte continua el camí previst

Parcel·la a l'avinguda del Pessebre on s'ubicaran els pisos socials.
Parcel·la a l'avinguda del Pessebre on s'ubicaran els pisos socials.

L’executiu sembla haver canviat d’opinió i ara s’ha mostrat obert a ajudar en el finançament del projecte de pisos socials que el comú escaldenc vol construir a l’avinguda del Pessebre. De moment, no hi ha res tancat, i les dues administracions continuaran treballant per mirar d’arribar a una entesa.

“El projecte segueix a la velocitat prevista”. Així ho ha assegurat la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, qui ha reconegut que hi ha hagut uns primers intercanvis amb Govern per mirar de trobar la manera de finançar la iniciativa del comú. En un principi, des de l’edifici administratiu situat al carrer Prat de la Creu no en volien saber res, però per iniciativa del cap de l’executiu, Xavier Espot, s’han iniciat els contactes. “Hem de veure si ens sentim còmodes de col·laborar els uns amb els altres”, ha puntualitzat.

Imatge de com serà el futur edifici de pisos.

Relacionat

Escaldes prepara el terreny per als pisos socials de l’avinguda del Pessebre

Reconeix que amb la convocatòria de les eleccions generals, les converses es poden alentir, però en cap cas suposa cap fre. De fet, a finals del mes de gener, el comú escaldenc va treure el concurs per contractar l’empresa que faci l’excavació i construcció d’un aparcament soterrat més una planta baixa a la parcel·la on s’ha d’ubicar el futur edifici.

El pressupost previst és de 7,2 milions i el termini per tenir-ho enllestit és de 14 mesos. De moment, en el pressupost comunal per a aquest exercici només està prevista aquesta actuació i caldrà veure si l’edifici el finança el comú o el Govern també hi pren part.

Comentaris (7)

Trending