Escaldes-Engordany recupera una festa major com la d’abans de la pandèmia

Entre les novetats d’enguany hi ha un tast de vins o un torneig de pàdel, mentre que els Catarres seran el cap de cartell i encarregats de tancar els cinc dies de gresca. Els focs artificials, de moment, estan programats a l’espera de l’evolució climatològica.

Closa, Dolsa i Ambor en la presentació de la festa major escaldenca.
Closa, Dolsa i Ambor en la presentació de la festa major escaldenca.

Feia dos anys que els actes de la festa major estaven condicionats per la Covid-19. Enguany han recuperat una programació com la d’abans de la pandèmia amb cinc dies de duració, del 22 al 26 de juliol, amb actes ja consolidats, com el mercat, els foodtrucks, i novetats, com el tast de vins o el torneig de pàdel.

El repic de campanes i traques i la gran trabucada, com és tradicional, donaran la benvinguda a la festa major escaldenca. El mercat al passeig d’Arnaldeta de Caboet, els foodtrucks, esports i els concerts no faltaran a la festa. Els actes consolidats es barrejaran amb les novetats, com els tastos de vins, previstos pel mateix 22 de juliol i el 26 del mateix mes, o el torneig de tennis taula. Per als més menuts, els inflables, la coca, les atraccions o els personatges Disney faran les seves delícies durant els cinc dies de festa.

Els concerts a la nit també estaran presents amb DJ Montalvo, Los 40 Classic on the road, Va Parir Tour 2022 i Rumband. Els Catarres seran els encarregats de cloure la festa major en la cita estrella d'aquest any.

Els focs artificials també estan previstos. Tot i això, el cònsol menor de la parròquia, Quim Dolsa, ja ha avisat que “s’haurà d’estar atens” a les previsions meteorològiques per veure si "es poden fer", tot i que confien que es puguin dur a terme.

Un altre dels aspectes que Dolsa ha volgut posar en relleu és que “enguany no se superposen amb Sant Julià de Lòria”, per la qual casa, fa ser optimista a la corporació i als organitzadors sobre l’assistència de persones als diferents actes programats.

Etiquetes

Comentaris

Trending