Escaldes demana fer un bon ús de les places d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda

L’advertència arriba després que AMIDA, l’associació que vetlla per la integració de les persones amb diversitat funcional, hagi informat de que no es compleixen les normes d’aquestes zones d’estacionament

Comentaris

L'aparcament de les Nacions Unides d'Escaldes amb el cartell de complet.
L'aparcament de les Nacions Unides d'Escaldes amb el cartell de complet.

Després d’apreciar una sèrie d’irregularitats en els aparcaments, el Comú d’Escaldes-Engordany ha iniciat una campanya de sensibilització sobre com utilitzar correctament les zones d’estacionament habilitades per a persones amb mobilitat reduïda. Així, els vehicles que s’estacionin en aquests espais es trobaran un full informatiu que explicarà quin ús en poden fer.

El Comú vol recordar que els acompanyants de les persones amb mobilitat reduïda només poden estacionar-se en aquestes zones un màxim de dues hores. No obstant això, la mateixa circular puntualitza que els conductors amb mobilitat reduïda posseïdors de la targeta que ho acredita poden estacionar-se sense límit de temps.

La iniciativa sorgeix després que AMIDA, l’associació que defensa la plena integració de les persones amb diversitat funcional física, visual i/o auditiva, hagi informat al Comú del mal ús que es fa d’aquestes zones d’estacionament. Davant aquesta situació, la corporació ha trobat oportú dur a terme aquesta acció per garantir un ús just d’aquestes zones d’estacionament.

Comentaris (8)

Trending