Escaldes contacta amb una vuitantena de padrins davant l’onada de calor

Tècnics del comú fan el seguiment de la gent gran de la parròquia i els donen consells i recomanacions per afrontar les altes temperatures

El comú ha organitzat caminades per a la gent gran aquests darrers dies.
El comú ha organitzat caminades per a la gent gran aquests darrers dies. COMÚ D'ESCALDES

Una vuitantena de padrins de la parròquia d’Escaldes han rebut la trucada de tècnics del comú. El motiu de la trucada és fer el seguiment de la gent gran escaldenca per saber com estan i com estan vivint la forta onada de calor. Alhora, se’ls ofereix ajut si els cal i tota mena de consells i recomanacions per tal de mirar de gestionar el millor possible aquest període temperatures anormalment altes.

El comú d’Escaldes-Engordany va identificar en el moment de l’esclat de la pandèmia de coronavirus unes 300 persones aïllades socialment. El personal del departament de gent gran va començar-les a trucar el 14 de juny per oferir-los tot el que puguin necessitar, com ara menjar, aigua, o productes farmacèutics. A més, se’ls demana si es troben bé i se’ls ofereixen algunes recomanacions com ara hidratar-se bé i no sortir al carrer durant les hores del dia que fa més calor. Així mateix se’ls recorda el número de telèfon de la Llar de jubilats per si mai tenen algun dubte o necessitat.

Fins divendres passat ja s’havia contactat, s’ha explicat ja, una vuitantena de persones. En un comunicat, el comú d’Escaldes destaca el fet que que ara per ara tothom qui ha rebut la trucada dels tècnics comunals ha respost positivament i s’ha mostrat agraïda.

Comentaris (1)

Trending