Escaldes commemora el Dia mundial de l’aigua amb un documental sobre els plàstics

L'activitat tindrà lloc dimarts vinent a les 19h a la Sala del Prat del Roure i l'entrada és gratuïta

Cartell anunciador de l'activitat.
Cartell anunciador de l'activitat. COMÚ ESCALDES-ENGORDANY

El comú d'Escaldes-Engordany commemora el Dia Mundial de l'Aigua, que se celebra cada any el 22 de març, amb l'objectiu de crear consciència sobre la importància d'aquest recurs vital, del seu veritable valor i de com podem protegir-lo. El gran consum de plàstics està molt present en la nostra vida diària. L'increment del producte i el mal reciclatge ha generat la presència de microplàstics dins de la cadena alimentària tenint conseqüències greus per a la nostra salut. 

Conscient d'aquest problema, el departament de Medi Ambient, ha posat en marxa la projecció del documental 'Plastificats' que aborda la problemàtica del tractament dels residus plàstics, la contaminació del mar o els efectes dels microplàstics per a la salut. Aquesta acció anirà acompanyada d'una xerrada relacionada amb el documental amb informació complementària sobre l'aigua i els plàstics que es generen. L'activitat tindrà lloc dimarts 22 de març a les 19h a la Sala del Prat del Roure. L'entrada és gratuïta i no cal reserva prèvia.

El Dia Mundial de l’Aigua és una cita anual, marcada al calendari des del 1993 per les Nacions Unides, que celebra l’aigua i crea consciència sobre aquest bé tan imprescindible com escàs. Cada 22 de març recordem que hi ha milions de persones que viuen sense accés a l’aigua potable. Es calcula que, actualment, en són 2000 milions a tot el món. El consum responsable de l’aigua i l’acció per assolir els objectius de l’agenda 2030 (Aigua neta i sanejament) són el motiu d’inspiració d’aquesta celebració

Etiquetes

Comentaris

Trending