Escaldes aposta pel cicle ‘Transversals’ per potenciar la cultura i els espectacles

Al llarg de l’octubre hi haurà fins a cinc conferències, algunes de les quals tindran el seu complement amb una actuació artística al Prat del Roure

Dolsa, García i Closa, durant la presentació del cicle 'Transversals'.
Dolsa, García i Closa, durant la presentació del cicle 'Transversals'. Comú d'Escaldes-Engordany

El cònsol menor d’Escaldes-Engordany, Joaquim Dolsa, juntament amb el conseller de Vida Cultural, Valentí Closa, i la cap del departament de Cultura, Anna Garcia, han presentat aquest matí “Transversals” un cicle de conferències, espectacles i concerts que començarà el mes vinent a la parròquia i que oferirà actes de diferents disciplines i camps de coneixement. El primer, el dia 5 amb la ponència “La poesia de la matèria”, que serà a càrrec de l’arquitecte i urbanista Carmen Santana Serra.

Serà l’inici d’una sèrie d’actes que s’aniran celebrant durant l’octubre. Així, el segon, previst pel dia 12, serà protagonitzat per Fernando Castro Flórez, filòsof, esteta i crític d'art espanyol. Posteriorment, serà el torn del ballarí i director artístic Chase Johnsey, fundador del ballet de Barcelona (18 d’octubre). L’endemà la sala Prat del Roure acollirà un espectacle de dansa.

Per tancar el cicle, hi haurà les conferències d’Erika Bornay Campoamor (26 d’octubre) i del músic català Jordi Savall (3 de novembre). Aquesta darrera tindrà com a complement un concert, també al Prat del Roure.

Etiquetes

Comentaris

Trending