Escaldes adjudica la redacció del projecte de reforma de la Llar de Jubilats

L’equip professional encapçalat per Marc Monegal serà l’encarregat d’aquesta tasca, a més de la direcció d’obra, per uns honoraris del 5,80%

Plànol de l'estat actual de la llar dels jubilats d'Escaldes Engordany
Plànol de l'estat actual de la llar dels jubilats d'Escaldes Engordany

El comú d’Escaldes-Engordany ja ha adjudicat la redacció del projecte de reforma de la Llar de Jubilats i la direcció d’obra. L’oferta que portarà a terme finalment les tasques serà la de l’equip professional encapçalat per Marc Monegal, segons s’indica a l’edicte publicat al BOPA aquest dimecres. Els honoraris pels treballs seran del 5,80%.

El passat mes d’octubre el comú d’Escaldes obria convocatòria per portar a terme les obres de millora de la llar dels jubilats. L’obra que es vol portar a terme en aquest edifici, utilitzat per molts padrins de la parròquia, passa per reformar les zones ja vigents. Però, també, per afegir una segona planta, que donarà més espai a les persones que hi acudeixen i noves sales per a activitats recreatives, com una sala de ball de fins a 125 metres quadrats, o un taller de manualitats.

Plànol de l'estat actual de la llar dels jubilats d'Escaldes Engordany

Relacionat

Escaldes-Engordany construirà una nova planta a la llar dels jubilats

Els encarregats de la redacció del projecte seran l’equip de Marc Monegal. D’entre totes les ofertes rebudes pel comú, aquesta ha estat la més ben valorada per la mesa de contractació, que va adjudicar de forma provisional les tasques el passat 27 de desembre. El temps per portar a terme la redacció del projecte era d’unes tres setmanes, segons es va indicar al mes d’octubre. Per tant, l’equip a hores d’ara ja devia tenir pràcticament enllestida la tasca. A més, també se’ls ha confiat la direcció de l’obra, per a la qual compten amb una setmana. Els seus honoraris seran del 5,80%.

Etiquetes

Comentaris

Trending