Es tanca definitivament el cas del sinistre dels Serradells

El comú d’Andorra la Vella ha rebut per part de la companyia d’assegurances la darrera part de la indemnització, corresponent a 715.000 euros, per l’incendi al centre esportiu

L'edifici dels Serradells després de l'incendi
L'edifici dels Serradells després de l'incendi

Aquest dijous al matí el comú d’Andorra la Vella ha tancat definitivament el cas del sinistre dels Serradells del 2018. Concretament, la cònsol major, Conxita Marsol, ha recollit la darrera part de la indemnització per part de la companyia d’assegurances. Han estat 715.000 euros per l’incendi del centre esportiu que completa el pagament total que s’havia de fer a la corporació per l’incident.

“Estàvem pendents de l’evolució de les obres, però finalment ha quadrat tot”, ha sentenciat la cònsol major, després de rebre el xec corresponent. Durant una trobada amb la premsa, Marsol s’ha hagut d’absentar durant uns minuts. Quan ha tornat a la sala, ha anunciat que s’havia rebut la darrera part de la indemnització per l’incendi al centre esportiu dels Serradells del 2018. Han estat 715.000 euros que, segons la cònsol, “donen per tancat i acabat aquest cas”.

Aquesta quantia era la que restava del total que les companyies asseguradores havien de pagar a la corporació de la capital. Per tant, i després de tot el procés de negociació, s’ha pogut posar punt i final al sinistre. La primera part es va rebre el gener del 2020, fet que va evitar anar als tribunals i va permetre avançar la reconstrucció del centre, incendiat el novembre del 2018.

Comentaris

Trending