Es renoven de forma integral els tres ascensors de l’Aparcament Centre Ciutat

La substitució es farà progressivament per garantir que es puguin mantenir operatius dos elevadors sempre que sigui possible, i s’espera que estiguin enllestits al juliol

Els ascensors de l'Aparcament Centre Ciutat, que es renovaran els pròxims mesos.
Els ascensors de l'Aparcament Centre Ciutat, que es renovaran els pròxims mesos. Comú d'Andorra la Vella / Tony Lara

Aquesta setmana s’inicien els treballs per substituir el triple ascensor de l’Aparcament Centre Ciutat, que connecta el carrer Prat de la Creu i el vestíbul del Centre de Congressos a la plaça del Poble. Es tracta d’uns equipaments molt freqüentats estrenats als anys 80 i que, malgrat la progressiva actualització, no s’havien substituït des d’aleshores. Es preveu que les obres durin quatre mesos i puguin estar enllestides al juliol.

Per garantir el trànsit de persones, els treballs s’efectuaran de manera que es mantinguin operatius, sempre que sigui possible, dos dels tres ascensors. Així doncs, la substitució es farà de manera gradual i fins que no estigui en marxa un dels nous elevadors, no es començarà amb les tasques d’un altre aparell. De manera puntual, i durant unes hores de baixa freqüentació, els treballs preliminars faran que només pugui funcionar un dels ascensors durant els primers dies.

Els treballs de substitució s’han adjudicat a l’empresa SIMCO per un import de 394.589,76 euros. Durant el temps que durin les obres, i sobretot durant els primers dies, el comú d’Andorra la Vella ha recomanat als ciutadans que utilitzin altres connexions verticals properes. A tall d’exemple ha posat els dos ascensors panoràmics de la plaça del Poble, o els públics dels Aparcaments Vinyes.

Comentaris (3)

Trending