Es canvia la circulació a la part alta d’Escaldes amb el començament de les obres a l’aparcament

Les modificacions en el trànsit dels vehicles s’han posat en marxa una mica més tard del que estava previst perquè al llarg del matí s’han estat pintant les noves senyalitzacions als carrers

Una de les noves senyalitzacions de la part alta d'Escaldes.
Una de les noves senyalitzacions de la part alta d'Escaldes.

Les obres al pàrquing de l’església d’Escaldes-Engordany s’han començat a preparar aquest dilluns, tal com s’havia previst i anunciat per part del comú. Està tot enllestit, però el canvi de circulació a primera hora d’aquest matí encara no s’havia posat en marxa. El motiu principal, aparentment, seria que encara s’està preparant tota la nova senyalització als carrers per a evitar confusions amb els vehicles. Finalment, cap a les 13:00h s’ha començat amb el nou sentit del trànsit.

Fins a tres agents de circulació s’han hagut de col·locar aquest matí davant del pàrquing de l’església per començar a controlar un trànsit que encara no havia canviat el seu sentit. Tal com es va anunciar dies enrere, es preveu que els vehicles comencin a circular de forma diferent a com ho feien fins ara a la part alta. Així el carrer Santa Anna seria de pujada, i l’avinguda Carlemany, de baixada.

L'aparcament de l'església d'Escaldes.

Relacionat

Comencen les obres de l’aparcament de l’església d’Escaldes

La cònsol major, Rosa Gili, va anunciar que aquests canvis es farien efectius després de l’entrada dels nens a les escoles. Malgrat això, aquest matí encara no s’havien posat en marxa. És a dir, els vehicles continuaven fent l’avinguda Carlemany de pujada. Els operaris, però, hi treballaven amb la nova senyalització, amb les fletxes que ja indiquen el sentit correcte. De fet, ha estat als volts de les 13:00h que s’ha posat en marxa els canvis que s’havien previst, i els cotxes ja marxen en les noves direccions.

Pel que fa al pàrquing de l’església, els treballadors també s’han posat en marxa per començar les obres. Diferents vehicles han acudit fins a la parcel·la, plena de neu, per tal d’engegar les tasques. En un principi, s’ha iniciat per retirar l’aparcament de Cicland que es trobava a l’entrada. També s’ha tret la font de davant de l’església, així com els arbres. Aquests preparatius, així com la senyalització, podrien haver retardat els canvis de circulació.

Els preparatius a la plaça de l'església d'Escaldes.
Els preparatius a la plaça de l'església d'Escaldes.

 

Comentaris (2)

Trending