Es posen a la venda les entrades de l’obra de teatre ‘La tercera onada’

La Jove companyia Nacional representarà aquest espectacle a Encamp, i tindrà un preu especial per als joves

Cartell de l'obra 'La tercera onada' a Encamp
Cartell de l'obra 'La tercera onada' a Encamp Comú d'Encamp

El comú d’Encamp ha posat a la venda les entrades per al segon espectacle de la temporada de teatre nacional 2021 a la parròquia. L’obra, anomenada ‘La tercera onada’, anirà a càrrec de la Jove Companyia Nacional d’Andorra, una iniciativa que neix amb l’objectiu d’implementar l’oferta cultural del país. Les entrades tindran un preu especial per als joves.

El comú promou aquest cicle teatral amb la voluntat d’ampliar així l’oferta cultural de la parròquia i donar suport a la producció cultural del país. L’espectacle és un drama que versiona el text teatral ‘La Ola’ i la novel·la ‘The Wave’. A partir d’un exercici de classe que s’acaba convertint en un experiment, l’obra parla sobre la naturalesa de l’ésser humà i de les facilitats que té per repetir errors històrics.

‘La tercera onada’ està dirigida per Juanma Casero i Irina Robles i apadrinada per Joan Antoni Rechi. La representació serà el dia 26 de setembre a les 18 h, a la Sala de Festes del Complex. El preu de les entrades serà de tres euros per a joves de 14 a 21 anys, de cinc euros pels de 22 a 30 anys i de 12 euros a partir de 31 anys. Es poden adquirir per internet a la web del comú d’Encamp.

Etiquetes

Comentaris

Trending