Es busca tècnic per al projecte d’un espai públic a Rocacorba

El concurs ha quedat desert i el comú de Sant Julià de Lòria ha publicat un segon edicte per contractar un professional que també s'encarregarà de la direcció d'obra

Simulació del nou espai de Rocacorba.
Simulació del nou espai de Rocacorba. COMÚ SANT JULIÀ DE LÒRIA

El comú de Sant Julià de Lòria ha publicat un segon edicte al BOPA  per la contractació d’un tècnic per la realització del projecte i la direcció d’obra per la creació d’un espai públic a la zona de Rocacorba. El primer ha quedat desert. El concurs és nacional i la modalitat de contractació ordinària. El nou termini de presentació acaba el 21 de maig.

El comú lauredià invertirà entre 800 i 900 mil euros en el projecte amb el qual es resoldrà el risc d’inundabilitat a l’avinguda Rocafort i es guanyarà un espai públic d’uns 600 m2 amb accés des de Verge de Canòlich, i, a més, permetrà revitalitzar la part alta del poble. La inversió és la que figura en  el pressupost estimatiu d’un avantprojecte i que el topall són els 900 mil euros. La quantitat es cobrirà amb dues aportacions plurianuals de 400 o 450 mil euros.

Aquest és un dels projectes estrella de l'actual mandat que ara es veurà alentit ja que la data de finalització de la primera convocatòria era el passat dia 21. Rocacorba és la part nord del nucli urbà de Sant Julià Lòria i l'obra es farà a la zona més pròxima a les Arades, sortint del poble en sentit Santa Coloma i Andorra la Vella.

EL MINISTRE DE TERRITORI I HABITATGE, VÍCTOR FILLOY I EL CÒNSOL DE SANT JULIÀ, JOSEP MAJORAL AMB EL PROJECTE.

Relacionat

L'Espai Rocacorba es converteix en un projecte d'interès nacional

Comentaris

Trending