L’enuig d’alguns usuaris obliga a fer marxa enrere amb el canvi d’horari del gimnàs dels Serradells

Amb la posada en funcionament de la piscina s’obre a les sis però també es tanca mitja hora abans, a les 22.00 h., i això ha perjudicat alguns socis; ara, la direcció del centre recuperarà els 30 minuts nocturns a partir del 3 d’octubre

Les dependències dels Serradells.
Les dependències dels Serradells.

La posada en marxa de la piscina dels Serradells ha comportat, de retruc, un petit inconvenient pels usuaris més tardans del gimnàs. Des del centre es va optar per avançar mitja hora el tancament, a canvi de guanyar aquest temps pel matí. La situació ha generat un cert malestar entre els socis. Fonts de la instal·lació han admès aquestes queixes, davant les quals faran marxa enrere i recuperaran, a partir del 3 d’octubre, l’horari de tancament anterior.

Fins a l’agost, el gimnàs tancava a dos quarts d’onze de la nit. Obria a dos quarts de set. La posada en marxa de la piscina, un cop reconstruïda de l’incendi patit el 2018, va decidir els responsables del centre a fer un petit canvi. S’obriria abans, a les sis, però també es tancaria abans, a les deu.

I això ha afectat un grup d’usuaris que anaven a darrera hora, un cop sortien del treball. Alguns s’han posat en contacte amb Altaveu per expressar el seu malestar, ja que consideren que els retallen massa temps per poder completar les seves rutines habituals. També ho han expressat als treballadors del centre.

Així ho han admès a aquest digital fonts dels Serradells. Una desena de socis haurien expressat aquesta queixa. I ha tingut efecte. Les mateixes fonts han explicat que s’ha avaluat la situació i s’ha entès que es pot assumir mantenir el gimnàs en marxa entre les 22.00 i les 22.30 h. Així es farà. Als usuaris ja se’ls ha comunicat el nou horari a partir del 3 d’octubre. D’aquesta forma, al final de tot, els usuaris acabarien guanyant mitja hora extra per fer servir la instal·lació.

Comentaris (2)

Trending