L’entrada a l’aparcament Centre ciutat per la plaça Rebés, tancada des d’aquest dilluns

Fins el proper dia 16 el pas dels vianants per la zona també estarà restringit a causa dels treballs al viaducte del carrer Doctor Vilanova

L'entrada a l'aparcament per la plaça Rebés.
L'entrada a l'aparcament per la plaça Rebés. TONY LARA/COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

Aquest dilluns, 4 de setembre, comencen els treballs previs a la instal·lació d’una grua de grans dimensions que han de permetre la retirada de les 30 bigues que sustenten el vial, i que s’han de substituir perquè presenten un estat d’afectació important. Aquests treballs se centraran als entorns de la plaça Rebés, per la qual cosa l’accés a l’aparcament Centre ciutat per la plaça quedarà tancat des de demà i fins al 16 de setembre. Els vehicles que vulguin estacionar al pàrquing hauran d’entrar, doncs, pel carrer Prat de la Creu.

A partir de la setmana de l’11 de setembre i durant uns dies (previsiblement fins el 16 de setembre), a més, el pas dels vianants per la zona també estarà restringit. Així doncs, les persones que des de la plaça Rebés vulguin accedir als ascensors del vestíbul del Centre de Congressos hauran de fer-ho per la Rambla Molines o pel carrer de la Vinyeta, a tocar de la plaça del Poble.

Amb el projecte de reparació i reforç de l’estructura del viaducte del carrer Doctor Vilanova, imprescindible davant les afectacions que presentava, el vial podrà absorbir càrregues de fins a 40 tones. Les 30 bigues que es retiraran es reutilitzaran i es col·locaran al trasdòs dels murs de la part baixa del carrer Doctor Vilanova, que  també s’està remodelant per passar a tenir tres carrils de circulació i voravies més amples.

 

Comentaris (1)

Trending