Enrenou entre usuaris de les targetes e-parq d’Encamp per la seva inutilització temporal

Els treballs de modernització de la maquinària dels aparcaments comunals obliga als habituals d’aquests espais a fer giragonses que més que malestar, causen incomoditat tot i les mesures adoptades per la corporació

Un tècnic treballant en una de les màquines, en aquest cas a tocar la plaça dels Arínsols.
Un tècnic treballant en una de les màquines, en aquest cas a tocar la plaça dels Arínsols. COMÚ D'ENCAMP

El comú d’Encamp ha començat aquest mes de febrer els treballs per modernitzar i actualitzar la maquinària de gestió dels aparcaments comunals. Això fa que progressivament es deixin sense ús, durant uns dies, que es mira que siguin els mínims possibles, alguns dels espais, afectant tant els abonats cm els usuaris de les targetes e-parq. Certament, sempre hi ha algun estacionament disponible. Però la ‘moguda’ està provocant un enrenou que està generant, més que malestar, una certa incomoditat que alguns dels usuaris han posat en relleu. 

Els equipaments en relació amb els quals s’està treballant, alguns dels quals força obsolets per la seva antiguitat, s'actualitzaran des d'ara fins a finals de juny, de manera esglaonada per evitar el major perjudici als usuaris, i per tant, l'afectació a cada aparcament serà d'entre 3 i 7 dies, que serà comunicada prèviament a través de cartells informatius als aparcaments i comunicació directa a les persones amb abonament. Mentre durin els treballs en cadascun dels aparcaments, els usuaris amb abonament, tindran un aparcament alternatiu on estacionar el seu vehicle, i generalment serà en l'aparcament més proper al seu habitual. 

Les persones amb abonament seran informades uns dies abans que comencin els treballs en el seu aparcament en concret, per tal que puguin recollir la targeta temporal d'accés a l'aparcament temporal, així com la nova targeta d'abonamemt que s'ha actualitzat i canviat la imatge. Caldrà que els abonats dipositin la targeta actual que deixarà de funcionar després dels treballs del canvi d’equipaments. Els treballs s'han adjudicat per un import de 232.080,11 euros a la UTE Prodomo–Tecnologia Capital, guanyadora del concurs per a la renovació de tota la tecnologia d’operació i gestió de tots els equips dels setze aparcaments encampadans.

UNA HORA GRATUÏTA 

El canvi de la maquinària, tindrà “una petita afectació”, manté el comú, amb l'ús de les targetes e-parq, que són les targetes que permeten gaudir de la primera hora gratuïta i del 50% de descompte en les fraccions posteriors, en qualsevol estacionament en zona blava o aparcament comunal de la vila d’Encamp. Pel que fa a les zones blaves el seu ús continuarà amb tota normalitat, però a mesura que es vagi fent el canvi de maquinària en els aparcaments, les e-parq estaran temporalment fora de servei durant un període determinat en cada aparcament, depenent d'on s'estigui treballant, o d'on s'hagi fet ja el canvi de maquinària. 

Davant d’aquest fet, el comú ampliarà a una hora la gratuïtat a tots els aparcaments de la vila d'Encamp, des d'ara i fins al 17 de juny per evitar un perjudici als ciutadans usuaris de l'e-parq mentre durin els treballs de millora. La targeta actual de l'e-parq, no cal canviar-la ni tampoc hi haurà cap pèrdua de la recarrega actual. 

aparcaments
Afectació dels treballs.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending