L’enginyer de la propietat comprova l’abast de les esquerdes i assegura que s’hauran d’arreglar

Les fissures es troben al local comercial ocupat per un taller de pneumàtics, i a l’entrada en un pis del primer replà i fonts de l’equip d’enginyeria creuen que els moviments podrien venir de les obres que s’estan a l’antic aparcament Giberga

WhatsApp Image 2023 05 10 at 21.08.00
WhatsApp Image 2023 05 10 at 21.08.00

L’enginyer contractat per la propietat de l’edifici situat al número 28 de l’avinguda Santa Coloma ha acudit aquest dimecres a l’immoble per comprovar l’estat de les fissures que han reaparegut. Les parts més afectades són l’entrada i un dels pisos de la primera planta. Fonts properes a l’equip d’enginyers han manifestat que les escletxes s’hauran d’arreglar com més aviat millor.

La notícia de la reobertura d’alguna de les esquerdes de l’edifici avançada per l’Altaveu i després de veure les imatges de l’estat de l’edifici han fet que l’equip d’enginyeria contractat per la propietat hagi visitat aquest dimecres les instal·lacions per comprovar l’estat de les fissures, que bàsicament es troben al local comercial ocupat per un taller de pneumàtics, a l’entrada i en un pis del primer replà. Fonts properes han manifestat que “està clar que hi ha hagut moviments” i que “podrien ser produïts per les obres de construcció que s’estan fent a l’antic aparcament Giberga”.

Les mateixes fonts tenen clar que “les escletxes s’han d’arreglar” i ara cal veure qui se’n fa càrrec de la reparació i del cost. L’Altaveu ha intentat posar-se en contacte amb el propietari de l’edifici, però aquest ha declinat fer cap tipus de manifestació. Cal recordar que l’equip tècnic de seguiment del comú d’Andorra la Vella ha informat que “no hi ha cap signe que evidenciï un canvi en la situació d’estabilitat de l’edifici”.

Estat de l'esquerda en un dels pisos afectats

Relacionat

El comú assegura que “no hi ha cap signe que evidenciï un canvi d’estabilitat de l’edifici”

Els veïns consultats reconeixen que dilluns, moment en què es van adonar dels moviments, en les obres que s’estan fent just davant de l’edifici van veure com molta pols, però desconeixen quins treballs s’estaven fent.

Comentaris (3)

Trending