Enderrocar l’antiga seu del COEX costarà al comú prop de 170.000 euros

La corporació de la capital ha adjudicat els treballs per un preu lleugerament superior a l’estimat en un principi i haurien d’estar enllestits en unes sis setmanes

L'aparcament amb l'antiga seu del COEX al fons.
L'aparcament amb l'antiga seu del COEX al fons.

Enderrocar l’antiga seu del COEX costarà prop de 170.000 euros. El comú d’Andorra la Vella ja ha adjudicat els treballs que permetran disposar de més espai d’aparcament a la parcel·la ubicada davant l’edifici administratiu de Govern. Es preveu que els treballs s’allarguin unes sis setmanes i, per tant, si res s’estronca haurien d’estar enllestits a finals d’any.

L’objectiu del comú és ampliar l’actual aparcament de Prada Casadet. De fet, també s’ha signat un contracte de lloguer de la parcel·la per, com a mínim, els dos pròxims anys. D’aquesta forma es gaudirà de més places d’estacionament. A banda, durant el mes de juliol, hi haurà més espai per ubicar la carpa del Cirque du Soleil.

L'antiga seu del COEX, aquesta tarda.

Relacionat

Andorra la Vella enderrocarà l’antiga seu del COEX per ampliar l’aparcament de Prada Casadet

A finals d’agost, la corporació de la capital va llançar el concurs públic per contractar l’empresa que es fes càrrec de les obres per tirar a terra l’edifici que havia albergat l’antiga seu del servei de conservació i explotació de carreteres (COEX) abans del seu trasllat a Encamp i, ja més recentment, el centre de vacunació massiu contra el coronavirus i de realització de proves. Inicialment, es preveia una partida de 150.000 euros. Finalment, el cost serà lleugerament superior.

Així, la constructora que tirarà endavant l’enderroc serà Locubsa. Per aquests treballs percebrà 169.710,93 euros. Per tant, uns 20.000 més que l’estimació inicial. Un cop se signi el contracte, l’empresa disposarà de sis setmanes per completar l’obra. Així doncs, tot hauria d’estar enllestit a finals d’any.

Comentaris

Trending