Encamp vol recuperar el concert de gran format per a la revetlla de Sant Joan

La corporació tornarà a apostar per una actuació amb “artistes internacionals” després d’anys sense fer-ho, tot i que encara no ha definit on s’ubicarà l’escenari

Juan Magan va ser un dels darrers concerts de la Festa del Poble d'Encamp.
Juan Magan va ser un dels darrers concerts de la Festa del Poble d'Encamp. COMU ENCAMP

El comú d’Encamp preveu recuperar el que havia estat un dels actes forts primer de les celebracions de Sant Joan i, després, de les primeres edicions de la Festa del Poble. Així, de cara al pròxim 23 de juny, es vol organitzar un concert amb un artista de renom. Aquesta és la voluntat de la corporació, tot pensant en una actuació d’una durada de dues hores i que es converteixi en el plat fort d’aquella nit.

D’aquesta forma, es recuperaria el que havia estat una tradició al poble. Cada 23 de gener -llavors a l’esplanada del Prat Gran, se celebrava un concert que servia per tancar les celebracions de Sant Joan. Amb la instauració de la Festa del Poble, la tradició va continuar, però a partir del 2017 es va eliminar, apostant per altres activitats, també musicals, com ara orquestres o grups de versions.

Al llarg dels anys anteriors, per Encamp havien passat artistes de renom, especialment a Espanya. És el cas de Mago de Oz, la Oreja de Van Gogh, Camela, Celtas Cortos o Maldita Nerea entre altres. Ara, el comú té la intenció de recuperar aquest esdeveniment.

Així es pot constatar amb el concurs que s’ha llançat per contractar, justament, les activitats que s’oferiran tant per la Festa Major com per la Festa del Poble. Entre els lots que es liciten hi ha un que parla específicament d’un “concert”. Així, es demana que les empreses interessades presentin “un llistat de concerts comercials, internacionals amb les seves sinopsis i els seus enllaços corresponents amb un format que s’adapti a les dimensions d’un escenari màxim de 14x12”.

En tot cas, s’apunta que la durada màxima de l’actuació ha de ser d’uns 120 minuts aproximadament. La licitació, doncs, demana una sèrie de propostes i, per tant, posteriorment el comú decidirà. També s’apunta que el lloc on se celebri no està encara decidit. Cal recordar que l’escenari on s’havia fet fins el 2017, l’explanada del llavors Prat Gran, ja no existeix.

Comentaris (3)

Trending