Encamp ultima el concurs de punts de llibre

El període de lliurament de dissenys finalitza el 7 de maig a les vuit del vespre i es poden entregar a qualsevol de les dues biblioteques comunals

Cartell concurs de punts de llibres d'Encamp
Cartell concurs de punts de llibres d'Encamp Comú d'Encamp

El comú d’Encamp encara la recta final de la desena edició del concurs  de punts de llibre de les biblioteques comunals. El període de lliurament de dissenys finalitza el 7 de maig a les vuit del vespre, i es podran entregar en qualsevol dels dos edificis. Aquesta activitat té l’objectiu d’oferir un premi a la creació artística entre els residents de la parròquia que tinguin més de 5 anys, per fomentar la lectura entre els més petits.

Cada participant del concurs de punts de llibres d’Encamp solament podrà entregar un sol disseny. Haurà de ser de creació pròpia i original, amb temàtica i material lliure. Les mides han de ser de 20 cm d’alt per 5 cm d’ample. S’hi haurà d’incloure nom, cognom, edat, categoria i telèfon. Si al material no ho permet, s’inclourà un sobre.

Les categories estan distribuïdes entre benjamí, de 5 a 6 anys; aleví, de 7 a 10 anys; infantil, d’11 a 14 anys; juvenil, de 15 a 17 anys i adults a partir dels 18 anys. El lliurament de premis es farà el 12 de maig a la biblioteca d’Encamp i el dia 13, a la del Pas de la Casa. Els guanyadors tindran el seu punt imprès i un lot de llibres. Tots els dissenys presentats estaran exposats als edificis comunals.

Etiquetes

Comentaris

Trending