Encamp tornarà a cobrar la zona blava i verda a partir del 10 de juny

Els urbans ja estan avançant l’aixecament de la mesura, decretada amb l’esclat de la crisi del coronavirus, deixant un avís de paper als cotxes estacionats

Un dels parquímetres d'Encamp, ja sense la placa de metall que els inutilitzava aquests dies.
Un dels parquímetres d'Encamp, ja sense la placa de metall que els inutilitzava aquests dies. Altaveu

Encamp tornarà a cobrar l’estacionament a zones blaves i verdes de la parròquia a partir del proper dimecres dia 10 de juny. El comú preveu mantenir encara aquesta setmana la gratuïtat de l’aparcament al carrer, tot i que ja s’està avisant als ciutadans del canvi deixant als cotxes un avís i que els parquímetres ja estan actius.

Quan va esclatar la crisi sanitària provocada pel coronavirus, Encamp, com la resta dels comuns, va anunciar que mentre s’allargués l’emergència no cobraria l’estacionament als carrers. Era una mesura lògica tenint en compte que, per seguir l’ordre de confinament, els vehicles no s’havien de moure de lloc. En aquell moment ja es va avisar d’aquesta actuació i es van bloquejar tots els parquímetres.

La reobertura gairebé total de les activitats ha fet que algunes parròquies ja hagin començat a posar en marxa les zones blaves i verdes. Encamp també ho farà, però no cobrarà fins al proper dimecres 10 de juny. Així s’està avisant ja a través d’uns petits avisos en paper que els agents de circulació de la parròquia estan deixant als cotxes que es troben estacionats. A banda, ja s’ha tret la placa de metall que deixava sense funcionar els diferents parquímetres, tant els d’Encamp com els del Pas de la Casa.

En total, hauran estat gairebé tres mesos que la corporació no ha cobrat aquestes taxes per estacionar. Durant aquest període sí que s’ha mantingut en funcionament els aparcaments de barrera de la parròquia, tant els horitzontals com els verticals.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending