Encamp repartirà compost per a jardineria gratuït

El producte s’ha obtingut gràcies a la prova pilot inclosa en el Pla Nacional de Residus realitzada entre tots els comuns i el Govern

El comú d'Encamp reparteix compost gratuït.
El comú d'Encamp reparteix compost gratuït. Comú d'Encamp

El comú d’Encamp repartirà compost per a jardineria de forma gratuïta entre tots els seus veïns. El producte s’ha obtingut gràcies a la prova pilot de recollida de matèria orgànica de grans productors, portada a terme en el marc de les accions del Pla Nacional de Residus, on col·laboren tots els comuns i el Govern d’Andorra.

El compost que es repartirà de forma gratuïta és apte per a jardineria, però no per a cultius d’horts. Per a utilitzar-lo de manera adequada, s’ha de barrejar amb terra. Les proporcions són de 20% de compost per 80% de terra, ja que si es diposita de forma directa, pot ser perjudicial. El servei de Parcs i jardins del comú donarà el producte a les instal·lacions comunals de la Devesa els dies 12, 13 i 14 d’aquest mes, des de les 10 h fins les 17 h. Serà necessari portar un recipient per poder endur-se’l.

El comú d’Encamp realitza diverses iniciatives amb la ciutadania per l’embelliment floral de la parròquia. Algunes de les accions realitzades són un repartiment gratuït de geranis pel canvi a les flors de tardor-hivern i, en els pròxims mesos, sortirà la convocatòria de la XV edició del concurs d’embelliment floral.

Etiquetes

Comentaris

Trending