Encamp repartirà compost per a jardineria gratuït

El producte s’ha obtingut gràcies a la prova pilot inclosa en el Pla Nacional de Residus realitzada entre tots els comuns i el Govern

El comú d'Encamp reparteix compost gratuït.
El comú d'Encamp reparteix compost gratuït. Comú d'Encamp

El comú d’Encamp repartirà compost per a jardineria de forma gratuïta entre tots els seus veïns. El producte s’ha obtingut gràcies a la prova pilot de recollida de matèria orgànica de grans productors, portada a terme en el marc de les accions del Pla Nacional de Residus, on col·laboren tots els comuns i el Govern d’Andorra.

El compost que es repartirà de forma gratuïta és apte per a jardineria, però no per a cultius d’horts. Per a utilitzar-lo de manera adequada, s’ha de barrejar amb terra. Les proporcions són de 20% de compost per 80% de terra, ja que si es diposita de forma directa, pot ser perjudicial. El servei de Parcs i jardins del comú donarà el producte a les instal·lacions comunals de la Devesa els dies 12, 13 i 14 d’aquest mes, des de les 10 h fins les 17 h. Serà necessari portar un recipient per poder endur-se’l.

El comú d’Encamp realitza diverses iniciatives amb la ciutadania per l’embelliment floral de la parròquia. Algunes de les accions realitzades són un repartiment gratuït de geranis pel canvi a les flors de tardor-hivern i, en els pròxims mesos, sortirà la convocatòria de la XV edició del concurs d’embelliment floral.

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.