Encamp rep la distinció com a millor Vila Europea de l’Esport del 2020

El secretari general d’ACES Europe, Hugo Alonso ha fet entrega d’una bandera a la cònsol major de la parròquia, Laura Mas

L'entrega de la bandera a Laura Mas
L'entrega de la bandera a Laura Mas Comú d'Encamp

La cònsol major d’Encamp, Laura Mas ha rebut aquest dijous de mans del secretari general d’ACES Europe, Hugo Alonso, la bandera com a millor Vila Europea del 2020 en un acte sense públic per evitar la propagació del coronavirus. Encamp va ser guardonada per “la capacitat d’adaptació dels esdeveniments davant la Covid-19, les activitats esportives per a tots els públics i el posicionament com a referent d’estades esportives d’elit” com a punts forts de la candidatura que va valorar la Universitat eslovaca de Kosice.  

Mas ha agraït a l’organització aquest guardó i reconeixement en l’àmbit esportiu, ha destacat la voluntat del comú de “seguir treballant en aquest àmbit” i ha afegit que “estem tan convençuts que hem d’anar cap a aquesta línia que enguany ja tenim previstes inversions de més d’un milió d'euros per millorar les instal·lacions esportives”. La cònsol també s’ha referit a la importància de tenir uns bons equipaments per acollir estades i esdeveniment esportius i ser un referent com a destinació d’aquest turisme, però sobretot perquè els encampadans puguin gaudir d’unes instal·lacions de qualitat i uns bons serveis comunals. 

Els representants comunals han manifestat en diverses ocasions que aquest reconeixement és per totes les entitats i associacions esportives i per a totes les persones que estimen l’esport de la parròquia d’Encamp i del Pas de la Casa, que “són les veritables protagonistes del guardó”. En el capítol d’agraïments, s’ha afegit també a tots els treballadors del comú i a totes les empreses i comerços de la parròquia que han col·laborat en els esdeveniments de l’any i donen suport a l’esport de forma permanent. 

Per part del secretari general d’ACES Europe, Hugo Alonso ha destacat que “mereixen la bandera perquè així ho ha dit la Universitat de Kosice i perquè creiem que s’ha fet un treball extraordinari. Esperem que continuï així i que sigui un punt i seguit en aquest ànim per seguir fent una pràctica i una política esportiva per a tots”.  

Etiquetes

Comentaris

Trending