Encamp renova la web de turisme i la corporativa del comú per 55.000 euros

S’ha adjudicat el concurs públic a l’empresa Semic SA i el contracte és de quatre anys, prorrogable fins a sis

Comentaris

La seu del comú d'Encamp.
La seu del comú d'Encamp.

El comú d’Encamp ha renovat dues de les seves webs principals, com són la de turisme i la corporativa. El passat mes d’octubre es va obrir un concurs nacional, que finalment s’ha adjudicat a l’empresa Semic SA. La quantia que es destinarà seran 55.737, i el contracte és de quatre anys prorrogable fins a sis.

Els canvis de web, tant a la corporativa com a la de turisme, han portat una imatge molt més moderna, organitzada i intuïtiva per al comú d’Encamp. El contracte amb l’empresa Semic SA, tot i que s’ha fet públic aquest dimecres al BOPA, l’adjudicació definitiva es va fer el passat 16 de desembre, moment en què es va començar a treballar en el nou disseny.

El termini d’execució, és a dir, la durada del contracte, serà de quatre anys prorrogable fins a sis anys, incloses les pròrrogues, s’explica a l’edicte. Tot i això, una web necessita manteniment. Per tant, a més dels 55.737 de reforma de les pàgines, el comú destinarà 5.380 euros a l’any per a aquesta finalitat. A banda, l’import anual de l’allotjament és de 2.450 euros.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending