Encamp recupera la festa major sense restriccions a l’espera de si es podrà fer el castell de focs

La celebració s’allargarà del dissabte 13 al dimarts 16 d’agost, data per la qual es preveu, si les condicions climàtiques i el risc d’incendi ho permeten, l’espectacle pirotècnic

La presentació del programa de festa major d'Encamp.
La presentació del programa de festa major d'Encamp. COMÚ ENCAMP

Encamp celebrarà novament amb normalitat la seva festa major, després de dos anys marcats per la pandèmia. Tindrà lloc entre el 13 i el 16 d’agost, i entre altres activitats es preveu la recuperació del concurs de pesca als Cortals i un ral·li sorpresa, inspirat en l’Spartan Race. El comú i la comissió organitzadora aposten per “un programa per a tots els públics”. L’acte de tancament hauria de ser el castell de focs, però està pendent de com evolucionin les actuals condicions climatològiques.

La festa major començarà el dissabte 13 d’agost i s’allargarà fins al dimarts 16. El primer dia hi ha una posta especialment musical, amb el ball de tarda amb Atrium (18.30), l’actuació del grup Old School i la festa Flaix amb Miquel González i Hector Ortega com a protagonistes, seguida de la discomòbil amb l’habitual DJ Moncho.

Diumenge es recupera el popular concurs de pesca als Cortals, però també hi haurà diferents activitats infantils com ara una festa de l’escuma Holi i inflables i jocs aquàtics. També hi ha prevista una cercavila, ball de tarda amb l’orquestra Atlantic’s i el sopar del jovent.

Les activitats infantils es repetiran dilluns, quan també tindrà lloc la tradicional missa de la Mare de Déu. Entre les activitats de tarda, destaquen el popular concurs de botifarra, el ral·li sorpresa, aquest any ambientat en la famosa cursa d’obstacles Spartan Race, i les classes de cycling que s’oferiran a la plaça dels Arínsols. Tancaran la jornada, a l’aparcament de Sant Miquel,  l’espectacle ofert per DJ Animal Show seguit de la discomòbil amb DJ Moncho.

L’últim dia, dimarts 16, s’iniciarà amb la tradicional missa de Sant Roc, on es realitzarà el reconeixement a la gent gran de la parròquia. Finalment, DJ Moncho s’acomiadarà amb una sessió de 18 a 21 h, a la plaça de Sant Miquel. La festa major d’Encamp es donarà per finalitzada amb un espectacle de focs d’artifici que tindran lloc, a partir de les 22.15 h, al pont de Riberaïgues, sempre que les condicions climatològiques no ho impedeixin davant la situació d’alt risc d’incendi.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending