Encamp recupera el dinar de Nadal per a la gent gran

El tradicional acte, que l’any passat es va suspendre per culpa de la pandèmia, se celebrarà el dia 15 de desembre a la sala de congressos del Complex

El Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp.
El Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp.

L’any passat, pandèmia obligava, els padrins d’Encamp es van quedar sense el tradicional dinar que el comú els oferia per celebrar el Nadal. La millora de la situació sanitària permetrà que, enguany, es pugui recuperar aquest acte tradicional. Tindrà lloc el 15 de desembre i les inscripcions ja s’han obert.

L’esdeveniment està organitzat pel departament de Cultura i Afers Socials del comú. Després d’un any d’aturada obligada per culpa del coronavirus, la tradició es reprendrà amb la voluntat, segons s’indica des de la corporació, de “seguir completant el programa de lleure que es desenvolupa per a aquest col·lectiu”. La data ja està fixada: 15 de novembre, a la una de la tarda, a la sala de congressos del Complex.

El menú tindrà un preu de 6 euros. Constarà d'un primer plat, amb crema de ceps amb raviolis de formatge del país; un segon, llata a baixa temperatura dels Ramaders d'Andorra amb trumfes del país. De postres hi haurà terrina de formatge de la casa Raubert amb mango. També s’inclou beguda (aigua, vi o cava) cafè i torrons i neules.

Ara s’han obert les inscripcions, tot tenint en compte que, per les restriccions sanitàries, les places són limitades. Caldrà apuntar-se al centre cultural La Valireta, trucant al telèfon 731 670 o enviant un missatge de Whasapp al 653 200. La data màxima per inscriure's és el 10 de desembre.

SESSIÓ SOBRE LES AJUDES I PRESTACIONS PEL COL·LECTIU

També pels padrins, dimecres vinent tindrà lloc una sessió informativa sobre ajuts, prestacions i serveis enfocats al col·lectiu. L’acte està organitzat pel comú en col·laboració amb el Govern i la Federació de Gent Gran. La xerrada comptarà amb l'assistència de la cònsol major, Laura Mas, i la ministra d'Afers Socials, Joventut i Igualtat, Judith Pallarés Cortés.

L’acte tindrà lloc dimecres vinent, a partir de les cinc de la tarda al Cafè del Poble. La xerrada estarà adreçada a majors de 60 anys i es parlarà de temes com el certificat digital, el servei d'ajuda a domicili o la pensió de solidaritat, entre d'altres. Per assistir cal fer reserva prèvia amb les mateixes fórmules que pel dinar de Nadal.

Etiquetes

Comentaris

Trending