Encamp recupera l’Aplec de la sardana i el concurs de colles després de dos anys d’aturada

La pandèmia va obligar a suspendre les edicions del 2020 i del 2021 i les activitats tornen els dies 3 i 4 de setembre

Una imatge del concurs de colles en la seva edició del 2019.
Una imatge del concurs de colles en la seva edició del 2019. COMÚ D'ENCAMP

L’Aplec de la sardana i el concurs de colles tornen a Encamp després d’haver estat dos anys aturats per la pandèmia. Els actes celebraran enguany la 33a i 27a edició i tindran lloc el 3 i 4 de setembre a la plaça dels Arínsols, amb l’acompanyament de les cobles ‘La Flama de Farners’, que ja ha participat en anteriors edicions, i ‘Jovenívola de Sabadell’, que ve per primera vegada.

La jornada de dissabte 3 de setembre començarà a les 17.30 h amb el XXVII Concurs de colles sardanistes de 7 tirades, que comptarà amb cinc colles: Colla Sabadell (Sabadell), Colla Continuïtat (Terrassa), Colla Enèrgica (Esparraguera), Colla Fonts de Valldans (Ponts) i Colla Amunt i Crits (Terrassa). A banda del concurs i l’aplec, també es farà la ballada de sardanes el dissabte per la nit.

El concurs puntua pel Campionat de Catalunya de colles sardanistes, que està organitzat per la Federació Unió de colles sardanistes de Catalunya. Posteriorment, a les 22 h, hi haurà la ballada de sardanes. Els dos actes estaran acompanyats per la cobla ‘La Flama de Farners’.

Diumenge 4 de setembre s’iniciarà el tradicional aplec a partir de les 10.30. A la tarda, a partir de les 16.30 hores, continuarà l’activitat i s’allargarà fins al vespre, moment en què es donarà per finalitzat el XXXIII Aplec de la sardana d’Encamp. Els dos torns de ballades estaran amenitzats per ‘La Flama de Forners’ i ‘Jovenívola de Sabadell’. L’esdeveniment, organitzat pel comú encampadà, compta amb el suport de la Federació Sardanista de Les Comarques de Lleida.

Etiquetes

Comentaris

Trending