Encamp programa una festa major amb actes per a totes les edats i un ral·li sorpresa

El pressupost està al voltant dels 15.000 euros i entre les activitats hi haurà també el sopar del jovent

Comentaris

Donsión, Rascagneres i Fernandes durant la roda de premsa.
Donsión, Rascagneres i Fernandes durant la roda de premsa. BRU NOYA

Encamp celebrarà la seva festa major els propers dies 14 15 i 16 coincidint amb la festivitat de Sant Roc. El programa està dirigit a tota la població d'Encamp "perquè tothom hi pugui participar" segons el cònsol menor Jean-Michel Rascagneres. Un dels punts forts serà el sopar del jovent que tindrà lloc divendres. La comissió també ha destacat el ral·li sorpresa del dia 15. El pressupost està al voltant dels 15 mil euros.

Rasganeres ha recordat que la festa del Poble és la més important i ha agraït la tasca de la comissió de festes encampadana representada a la roda de premsa per Ivan Donsión i Christian Fernandes. També ha fet esment a la tasca dels diversos departaments del comú, Hi haurà un Punt Lila com l'any passat on només hi haver una sospita d'incident per una possible punxada.

Donsión ha fet esment a la cercavila que té lloc en col·laboració amb els bars de la parròquia. Després de la missa de Sant Roc, els padrins de la parròquia rebran la placa. Pel que fa al sopar al jovent el cost és de 25 euros i les inscripcions es recullen  a l'oficina de turisme.

El  primer dia de festa, el 14 d'agost, començarà amb una sessió de cycling a la terrassa del Complex Esportiu, tot seguit, hi haurà una cercavila pels carrers del poble amb la batucada ‘Brincadeira’, que finalitzarà a la plaça dels Arínsols.

Després, es farà una segona sessió de cycling també al Complex i la nit començarà amb el sopar del jovent.  Es continuarà amb l’actuació del grup de versions ‘Dalton Band’ a l'aparcament de Sant Miquel i es finalitzarà la nit amb la discmòbil a càrrec de Toni Peret i Carles Pérez.

El segon dia de celebració, el 15 d'agost, s’iniciarà amb el tradicional concurs de pesca dels Cortals al pont de Rigoder; les inscripcions es podran efectuar allà mateix. A més, al llarg del dia, el Passeig de l'Alguer serà el centre de diversió per als més petits amb activitats aquàtiques i jocs infantils.

Cap al migdia hi haurà la Missa de la Mare de Déu a l'Església de Santa Eulàlia i, ja a la tarda, el ‘Rally Sorpresa’ amb nova ubicació a l'aparcament de Sant Miquel, seguit del repic de campanes (a l’Església de Santa Eulalia) i una sessió d’aiguagim a la piscina de La Mola.

Les activitats continuaran amb el ball de tarda per a la gent gran a càrrec de la banda ‘Ingrid Andorra Band’ a la plaça dels Arínsols i una sessió de ioga a la piscina de La Mola. De cara a la nit, actuaran el grup de versions ‘Soul Storm’ i hi haurà la discmòbil amb Mon DJ i DJ Moncho a l’aparcament de Sant Miquel.

El darrer dia de festa, el 16 d'agost, es faran més activitats aquàtiques i jocs infantils al Passeig de l'Alguer durant tot el dia i al migdia se celebrarà la Missa de Sant Roc a l'Església de Santa Eulàlia, una tradició de vot del poble. Posteriorment, hi haurà l’entrega de plaques als padrins més grans de la parròquia a la Casa Comuna.

A la tarda, la plaça dels Arínsols acollirà les sardanes amb la Cobla ‘La Flama de Farners’ i es tancarà la festa major d’Encamp amb una sessió de 'tardeo' amb DJ Moncho a la Plaça de Sant Miquel.

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending