Encamp preveu contractar 73 joves de cara a l’estiu

El comú obre demà la convocatòria en una iniciativa que permet cobrir necessitats de la corporació però també dona una primera oportunitat a moltes persones

Un dels monitors contractats en estius anteriors.
Un dels monitors contractats en estius anteriors. COMU ENCAMP

El comú d'Encamp ha obert la convocatòria per a la contractació de 73 joves en el marc del programa d'ocupació juvenil per l'estiu. Entre les tasques que hauran d’assumir hi ha la de donar suport a departaments com el de Cultura, Medi Ambient, Turisme o Esports. També hi ha 31 places per a monitors de lleure de cara a les colònies a l’alberg de la Baronia i per a les activitats infantils i juvenils de les vacances.

La convocatòria es farà oficial amb l’edicte que es publicarà aquest dimecres al BOPA. En total, es preveu donar feina a fins a 73 persones. “Aquest programa que fa anys que es desenvolupa a la parròquia permet als joves participants tenir una primera oportunitat laboral per acumular experiència i generar uns ingressos”, ha destacat la cònsol major, Laura Mas. Al mateix temps, la iniciativa ajuda a ampliar els efectius necessaris per incrementar els serveis d’atenció turística i les activitats per a joves i infants, entre altres serveis, de la parròquia durant els mesos d’estiu.

Entre les tasques ofertes per cobrir hi ha les de guia de museus, reforç del servei a les instal·lacions esportives, auxiliars administratius o informadors a punts d’interès turístic, entre altres. El termini per presentar les sol·licituds acabarà el  14 d'abril.

Etiquetes

Comentaris

Trending