Encamp i el Pas es converteixen en conte de Nadal amb el Pinet i els guardians de la màgia

La parròquia ha presentat aquest dimarts les activitats que s'iniciaran el pròxim dia 23 i acabaran el 5 de gener

Comentaris

Presentació de les activitats de Nadal a Encamp.
Presentació de les activitats de Nadal a Encamp. COMÚ D'ENCAMP

Encamp ha presentat la programació de Nadal amb el conte infantil el 'Pinet, l'arbre màgic i els guardians de la màgia' com a protagonista. "Aquest conte infantil serà el fil conductor de les activistes d'aquestes festes", ha informat la cònsol Laura Mas, qui ha especificat que aquesta història s'ha creat especialment per la parròquia. "És un conte que parla d'Encamp" i la història del pinet i dels guardians de la màgia "anirà evolucionant a mesura que els anys vagin passant". La programació s'inicia aquest 23 de desembre i acaba el 5 de gener, tant a Encamp com al Pas de la Casa.

Laura Mas  ha explicat que "hem preparat un programa, perquè cada dia petits i grans puguin gaudir d'Encamp i del Pas de la Casa amb diferents tipus d'activitats" i ha afegit que "s'ha posat en valor diferents punts emblemàtics que prenen protagonisme durant aquests dies, com  per exemple Casa Cristo o el Rosaleda". La cònsol major ha destacat que "s'han adaptat totes les activitats a la situació actual" i que la idea és que aquest projecte vagi creixent cada any, a poc a poc, amb noves històries lligades al conte original, i noves activitats per "mantenir Encamp i el Pas de la Casa com un referent durant les festes de Nadal per a tota la família".

S'ha creat un conte infantil especialment per a l'ocasió que narra la història de dos infants que es convertiran en els guardians de la màgia gràcies a la història llegada pels seus avis. A través d’una clau màgica obriran una porta que els durà fins al Pinet, l'arbre màgic dels desitjos. El conte, inèdit tant per la història com per les il·lustracions, es repartirà entre els participants durant un joc de pistes que començarà a partir del dia 27 de desembre a Encamp. El repartiment serà fins a esgotar el mig miler d'exemplars previstos. Cada tarda tindrà lloc un contacontes per explicar la història del Pinet i els guardians. En el cas d'Encamp serà itinerant, els dies 24, 26, 27, 28, 29, 30 de desembre i 2, 3, 4 i 5 de gener, començant al Tremat i acabant a la plaça del Consell. Al Pas de la Casa serà els dies 24, 30, 31 de desembre i 1 de gener a la sala de Festes.

El conseller de Cultura i Afers Socials, David Cruz, ha explicat el programa d'actes previst, "on destaquen més de 20 actuacions musicals i espectacles infantils de la quarantena d'activitats que tindran lloc a Encamp i al Pas de la Casa". Els actes comencen el dia 23 de desembre amb la inauguració, a les 16 h  amb Jazz nadalenc en directe amb Manuel Fernàndez al Pas de la Casa i a les 17 h  a la plaça dels Arínsols, l'estrena de la història d'en "Pinet, l'arbre màgic" amb una projecció d'un espectacle de sorra que explicarà el conte creat per l'ocasió.

Etiquetes

Comentaris

Trending