Encamp obre les inscripcions per al XVI concurs d’embelliment floral

El certamen està obert a tots els comerços, hotels i residents i hi ha un val de 20 euros per a tots els participants, a més de premis fins a 450 euros la categoria

El jurat del concurs d'embelliment del 2021
El jurat del concurs d'embelliment del 2021

El comú d’Encamp ha obert la convocatòria de la setzena edició del concurs d’embelliment floral. Les persones que vulguin participar hauran de lliurar el formulari omplert al servei de tràmits o a l’oficina del Pas de la Casa abans de l’1 de juliol i ornamentar els balcons o zones enjardinades. El certamen està obert a tots els comerços, hotels i residents. Hi ha un val de 20 euros per a tots els participants, a més de premis fins a 450 euros la categoria.

Andreu Riba, conseller d’Higiene, Medi Ambient i Agricultura ha explicat que “continuem amb la distribució de vals de 20 € per incentivar i facilitar la participació ciutadana” que són bescanviables per flors i plantes d’exterior o material de jardineria en establiments comercials de la parròquia. En el concurs hi ha quatre categories; xalets i edificis, apartaments i pisos, hotels i residències i comerços. Hi haurà quatre classificats en totes les categories. En les categories: xalets i edificis, hotels i residències, els premis seran de 450 euros, 300 euros, 200 euros i 125 euros, respectivament. D'altra banda, les categories: apartaments i pisos i comerços, tindran un premi de 250 euros, 150 euros, 100 euros i 75 euros, respectivament.

En referència al val de 20 € bescanviable per plantes, flors i material de jardineria als establiments col·laboradors especialitzats de la parròquia s'ha d'entregar la butlleta d'inscripció a l'oficina de tràmits del comú, a Encamp o al Pas de la Casa, i en aquell moment es donarà un val per participant. El jurat, que estudiarà les propostes presentades durant els mesos de juliol i agost, estarà constituït per la directora d'Higiene, Medi Ambient i Agricultura del Comú d'Encamp, l'encarregat de parcs i jardins comunal, un membre de l'Associació d'Empreses d'Encamp, un membre de l'Associació de la Gent Gran d'Encamp, un tècnic de jardins i un conseller comunal membre de la comissió d'Higiene, Medi Ambient i Agricultura.

 

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending