Encamp obre les inscripcions per al concurs d’embelliment floral

Els formularis podran presentar fins al 16 de juliol i hi podran participar tots els comerços, hotels i residents de la parròquia i del Pas de la Casa

Comentaris

Cartell d'Encamp reconegut com a 'vilaflorida'
Cartell d'Encamp reconegut com a 'vilaflorida'

El comú d’Encamp ha obert la convocatòria de la quinzena edició del concurs d’embelliment floral, amb l’objectiu de motivar tothom perquè engalani les façanes de cases, hotels i comerços amb flors i plantes. Les persones que hi vulguin participar hauran de lliurar el formulari obert al servei de tràmits de la parròquia o a l’oficia del Pas de la Casa abans del 16 de juliol i ornamentar els balcons o zones enjardinades.

Des de l’organització es demana que les decoracions florals siguin visibles des de la via pública. D’aquesta manera, el jurat les podrà puntuar en funció de la varietat de plantes, la seva composició, la cura dels testos i l’adequació a l’entorn. Andreu Riba, conseller d’Higiene, Medi Ambient i Agricultura ha animat als vins a participar en el concurs per fer més atractiva la parròquia. A més, ha destacat que es continuarà amb la iniciativa de distribuir vals de 20 euros per incentivar i facilitar la participació ciutadana.

En el concurs hi ha quatre categories: xalets i edificis, apartaments i pisos, hotels i residències, i comerços. Hi haurà quatre classificats en totes les categories. Per als xalets i edificis, i hotels i residències els premis seran de 450 euros, 300 euros, 200 euros i 125 euros. Les altres dues categories tindran una recompensa de 250 euros, 150 euros, 100 euros i 75 euros.

En referència al val de 20 euros bescanviable per plantes, flors i material de jardineria als establiments col·laboradors de la parròquia s’ha d’entregar la butlleta d’inscripció als punts d’Encamp i el Pas de la Casa i en aquell moment es donarà un per participant.

El jurat, que estudiarà les propostes presentades durant juliol i agost, estarà constituït per la directora d’Higiene, Medi Ambient i Agricultura, l’encarregat de parcs i jardins comunal, un membre de l’Associació d’Empreses, un membre de l’Associació de la Gent Gran i un tècnic de jardins. L’acte de lliurament de premis tindrà lloc durant la tardor d’aquest any.

Etiquetes

Comentaris

Trending