Encamp millora el contracte amb l’assessora jurídica en urbanisme

La nova majoria ha aprovat una addenda en l’acord de col·laboració amb l’advocada barcelonina Blanca Gifré que, entre altres aspectes, li farà cobrar 350 euros per cada reunió presencial a la seu de la corporació

Blanca Gifré és l'advocada del comú en temes d'urbanisme.
Blanca Gifré és l'advocada del comú en temes d'urbanisme.

El comú d’Encamp ha acordat la millora del contracte que té amb l’advocada catalana Blanca Gifré, responsable de l’assessorament jurídic en matèria d’urbanisme. Ho ha fet amb una addenda on s’estableixen les tarifes per determinades actuacions que no havien estat previstes en l’acord original. Entre elles, les reunions presencials que puguin ser necessàries a la seu de la corporació, per cadascuna de les quals percebrà 350 euros.

Gifré es va llicenciar a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l’any 1996 i s’ha especialitzat en dret públic. És vocal del col·legi d’advocats de Barcelona i també és professora de la Universitat Rovira i Virgili des del 2012. Des del 2005 col·labora amb el comú encampadà com a assessora jurídica en matèria d’urbanisme.

Amb l’entrada del nou equip rector de la corporació, es va arribar a un acord per incloure una addenda en el contracte signat per aquesta tasca, que és de “prestació de serveis d’assessorament jurídic en matèria d’urbanisme en casos de modificacions de la planificació urbanística, plans parcials, informes jurídics urbanístics sobre qüestions menors, i assessorament continuat de consultes puntuals”. La nova majoria, encapçalada pels cònsols Laura Mas i Joan Miquel Rascagnères, ho ha justificat al·legant “la necessitat de complimentar-lo amb els treballs no inclosos en l’inicial”.

L’addenda inclou les tarifes per aquestes tasques. Així, per exemple la lletrada cobrarà 35 euros per cada trucada telefònica que hagi de fer a l’advocat contrari a l’hora d’analitzar un expedient concret, amb un màxim de 150. Si el que fa és redactar “una nota simple mitjançant correu electrònic” d’una documentació que se li enviï, percebrà 205 euros. Si aquest escrit ja és “complex” el cost pel comú pujarà fins als 335 euros.

La darrera tasca contemplada en l’ampliació del contracte entre l’advocada barcelonina i la corporació encampadana són les reunions presencials. En el cas que la lletrada s’hagi de desplaçar a la seu del comú, cobrarà 350 euros.

Etiquetes

Comentaris

Trending