Encamp instal·la un semàfor per reduir el perill de la cruïlla Joan Martí amb el carrer de la Vena

L’aparell ha costat uns 5.200 euros i ha de permetre els vianants travessar la via amb més seguretat, vistos els ensurts que s’han viscut a la zona

Una moto espera que el nou semàfor es posi verd.
Una moto espera que el nou semàfor es posi verd.

El comú d’Encamp ha apostat per millorar la seguretat en un altre tram de l’avinguda Joan Martí. Per això, ha col·locat un nou semàfor al pas de vianants situat al costat de la cruïlla amb el carrer de la Vena. Es considera que es tracta d’un punt especialment delicat i on s’havia viscut més d’un ensurt. A partir d’ara, les persones, per travessar el carrer, podran demanar torn i els cotxes s’hauran d’aturar obligatòriament.

Fins ara, aquest punt estava regulat únicament amb un pas de vianants. Es tracta d’una zona concorreguda, tant amb un trànsit important de vehicles com de vianants. Per això, el tema es va parlar a la comissió de circulació i es va optar per instal·lar un semàfor “vista la perillositat que hi ha per travessar” l’avinguda.

L’aparell s’ha instal·lat ara fa uns dies i ja funciona. El seu cost ha estat de 5.234 euros. Ara, quan un vianant vol passar d’un costat a l’altre del carrer, pot demanar torn i el semàfor es posa vermell per als cotxes que, per tant, s’han d’aturar obligatòriament.

Aquest element de seguretat se suma a altres dos que es van col·locar a l’avinguda Joan Martí el passat octubre. Un estava situat al costat de la cruïlla amb el carrer de la Molina, ara tancat per les obres del Prat Gran, davant un conegut supermercat del poble. L’altre, més al sud, prop de l’accés a Prada de Moles.

Comentaris (7)

Trending