Encamp inicia als Cortals el pla 2023 de millora de voravies

El pressupost previst és de 400.000 euros amb actuacions en fins a 10 punts de la parròquia, incloent-hi el Pas de la Casa, i actuant sobre 2.300 metres quadrats de voreres

Les primeres obres es fan a la carretera dels Cortals.
Les primeres obres es fan a la carretera dels Cortals. COMÚ D'ENCAMP

El comú d’Encamp ha iniciat el pla de manteniment i millora de voravies previst per aquest 2023. En total, es preveu una inversió de 400.000 euros. La idea és arranjar un total de 2.300 metres quadrats de voreres en un total de deu actuacions repartides entre Encamp i el Pas de la Casa.

La primera intervenció ja s’ha posat en marxa. S’està duent a terme a la carretera dels Cortals. Concretament, al tram que es considerava més malmès, a la zona del residencial Cerni. S’ha d’actuar en uns 330 metres quadrats de voravia, treballs que s’allargaran fins a finals d’abril.

La resta d’actuacions previstes per aquest 2023 es realitzaran a la carretera de Vila i Beixalís, al carrer Serradal, al carrer dels Ajustants, a la carretera del Riu Blanc, a l’avinguda Príncep Benlloch, al carrer de la Vena i al carrer Hort de Godí. Al Pas de la Casa les actuacions del 2023 es concentraran al carrer de la Solana i al carrer Bearn.

“Volem guanyar en seguretat per als vianants i embellir la via pública”, ha explicat el conseller d’Infraestructures i Manteniment, Xavier Fernàndez. Admet que “es preveuen menys metres quadrats que en anys anteriors, però perquè la tipologia dels treballs requereixen més intervenció; tot i així, mantenim la partida”. En total, 400.000 euros.

Segons es recorda des del comú, el pla de manteniment i millora de voravies es va iniciar el 2021. Fins ara, els dos últims anys s’han arranjat unes 40 zones a tota la parròquia. A la vegada, en alguns casos, es contempla la reparació del mobiliari urbà, el repintat de baranes o l’asfaltatge de la calçada. En alguns punts s’ha treballat conjuntament amb FEDA i Andorra Telecom per millorar les seves instal·lacions aprofitant l’obertura del paviment.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending