Encamp finalitza les activitats de Pentecosta amb una valoració positiva

Una excursió a Engolasters, un matí de curses de karts al Pas de la Casa i propostes lligades al treball de les emocions han protagonitzat la setmana

Excursió a Engolasters dels nens
Excursió a Engolasters dels nens

El comú d’Encamp ha finalitzat avui la setmana d’activitats de Pentecosta amb una valoració molt positiva. L’oferta de lleure s’ha desenvolupat principalment a les instal·lacions de l’Àrea de Jovent, però amb dues sortides a la natura, amb una excursió de tot el dia al Llac d’Engolasters, a l’Espai Jove, al circuit del Pas de la Casa on van passar tot un matí conduint karts i curses.

Una seixantena d’infants de 6 a 12 anys, i joves, de 13 a 16 anys, han participat en aquesta setmana organitzada des del departament de Joventut i Esports. El fil conductor de les activitats d’enguany anava lligat a les emocions, i mitjançant la visualització de la pel·lícula ‘Inside Out’ s’han desenvolupat una sèrie de manualitats i jocs, per completar un programa adequat a l’edat dels participants i que les motivés.

Xavier Fernàndez, conseller de Joventut i Esports, ha valorat molt positivament les activitats d’aquesta setmana, ressaltant la necessitat d’acomplir les mesures de prevenció per la Covid-19 i, per tant, agraint a les famílies i als monitors la capacitat d’adaptació. Fernàndez ha assegurat que, de cara a l’estiu, s’estan preparant les colònies a la Baronia i les activitats diàries del 4X15.

Etiquetes

Comentaris

Trending