Encamp fa vots perquè Stay Homas pugui repetir actuació a Andorra

La Festa del Poble encampadana tira endavant amb multitud d’actes, com tot un seguit d’activitats adreçades a fer passar la calor als més joves i es prepara per una nova edició, aquest diumenge, del ‘Crash car’

Concert d'Stay Homas a Encamp.
Concert d'Stay Homas a Encamp. comú d'encamp

La bona acollida que ha tingut el trio de música multiestil Stay Homas ha portat els organitzadors del concert, la comissió de la Festa del Poble d’Encamp, ha fet vots perquè la formació sorgida del confinament, pugui repetir actuació, més endavant, en algun altre punt del país. El concert del grup català ha deixat molt bon regust de boca. Milers de persones van seguir les cançons, que abracen un bon reguitzell d’estils musicals.

Com és obvi en qualsevol festa al tomb de Sant Joan, l’actuació musical de la revetlla era un dels plats forts, sinó el principal plat fort, de la festa. En aquest cas, de la Festa del Poble encampadana, que aquest dissabte ha seguit endavant amb múltiples activitats per a totes les edats i mirant de satisfer els gustos d’un bon reguitzell de sectors poblacionals.

encamp aigua
Activitat refrescant per als més joves.

Totes les activitats estan tenint una bona acceptació. Aquells actes preparats per aquest dissabte de Sant Joan, en sessió matinal i de tarda, per fer gaudir els menuts alhora que ajudar-los a combatre la calor, han estat d’allò més seguits. La festa es prepara per un dels plats forts, aquest diumenge a la tarda, amb la celebració de l’espectacular ‘Crash car’.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending