Encamp fa un bon balanç de l’arribada de visitants al Pas de la Casa

Aquest podria ser l’últim cap de setmana que el comú posi informadors i també és previsible que malgrat que els controls es mantinguin fins a final de mes es vagin reduint

Comentaris

Cua de vehicles per accedir al Pas de la Casa.
Cua de vehicles per accedir al Pas de la Casa.

La cònsol major d’Encamp, Laura Mas, ha fet aquest divendres un bon balanç de l’arribada “molt ordenada” de visitants francesos al Pas de la Casa des de l’1 de juny. Ha remarcat el fet que cada dia que ha anat passant hi ha hagut un volum d’excursionistes major i, també, que “no hi ha hagut cap incidència” remarcable.

Aquest cap de setmana es preveu de molta activitat. És previ a la posada en marxa, a França, de tota l’activitat econòmica i empresarial que encara no està activa. Aquest cap de setmana, alhora, podria ser els últims, ha afirmat Mas durant la presentació del ‘projecte tamarro’ als Cortals d’Encamp, que els informadors disposats pel comú continuïn actius, tot i que no es descarta mantenir-los els caps de setmana, quan s’espera una afluència major de visitants.

Una vista parcial del Pas de la Casa, avui.

Relacionat

El Pas de la Casa viu probablement el millor dia des de la reobertura de la frontera

Per a la mandatària comunal encampadana, la reobertura de les fronteres ha estat “un èxit” i ara el comú, juntament amb comerciants, estan preparant uns paquets turístics per intentar fer d’esquer de nous visitants tant al Pas com a Encamp. També ha assegurat que fins a final de mes es mantindran els controls amb presència superior d’efectius tant de la policia com del servei de circulació, encara que no es descarta que estan la frontera oberta amb normalitat des d’aquest dilluns es comenci a rebaixar el dispositiu.

Comentaris (1)

Trending