Encamp entrega 1.140 euros a Càritas recaptats amb els amistosos de bàsquet

Aquesta quantitat correspon a la venda d’entrades dels encontres que es van celebrar entre el Barça, MoraBanc i Limoges CSP durant la pretemporada

Moment de la donació del xec  a Càritas
Moment de la donació del xec a Càritas

El comú d’Encamp ha fet entrega de la recaptació de 1.140 euros al Banc d’aliments de Càritas a Andorra, corresponents a la venda d’entrades del III Trofeu de bàsquet Vila d’Encamp. Els encontres es van celebrar entre el MoraBanc, el Barça i el partit amistós del Barça amb el Limoges CSP, que van tenir lloc durant l’estada de pretemporada dels equips al país.

La cònsol major, Laura Mas, i el conseller d’Esports, Infància i Joventut, Xavier Fernàndez, han rebut al president de Càritas, Amadeu Rocamora, i a la vicepresidenta de l’entitat, Canòlich Baró, per fer entrega del xec amb la recaptació. Mas ha volgut destacar el paper del banc d’aliments durant la pandèmia i ha reiterat la voluntat del comú de col·laborar amb l’associació.

D’altra banda, Rocamora ha recordat que es tracta d’un dels programes que més usuaris té de l’entitat, i que “d’aquesta manera podrem ajudar a famílies en situació de precarietat a cobrir la necessitat més bàsica, com és l’alimentació”. Baró ha agraït la donació i ha afirmat que “en farem un bon ús social”.

Comentaris

Trending