L’Encamp en clau de llum del 2021 estrena dos vídeomappings

El pròxim dijous, 1 de juliol, comencen les més de 80 activitats per a aquest estiu amb música, esports i espectacles infantils a l’aire lliure

Una sessió de cycling a Encamp.
Una sessió de cycling a Encamp.

Dos vídeomappings, un a la façana de l’antic hotel Rosaleda, el dia 1 de juliol, i un a la façana del Centre Esportiu del Pas de la Casa, el dia 7 de juliol, seran les dues novetats més destacades de l’Encamp en clau de llum del 2021. Aquest cicle de música i llum a l’aire lliure s’iniciarà el pròxim dijous i, durant els mesos de juliol i agost, ompliran els vespres entre setmana de la plaça Sant Miquel i Arínsols a Encamp, i de l’Església al Pas de la Casa.

La  cònsol major, Laura Mas, ha explicat que el comú està programant activitats musicals, esportives i culturals per “revitalitzar la parròquia, atraure visitants i perquè els encampadans visquin en un poble ple de vida”. A més, Mas també ha recordat que a part d’aquesta programació hi ha un ampli ventall de possibilitats realitzades conjuntament amb altres entitats del país, com les nits dels museus o els tallers i visites a la Vall del Madriu.

Dins del cicle de l’Encamp en clau de llum s’inclouen tres sessions d’autocinema. Una el dia 6 de juliol amb la pel·lícula “Abominable” a l’aparcament del Bullidor del Pas de la Casa. Una altra, el dia 14 de juliol, a Encamp, a l’aparcament Sant Miquel, amb la pel·lícula “Las aventuras del Doctor Dolittle”. I, per últim, una tercera amb “Atrapa la bandera”. Aquestes sessions complementaran el programa basat en grups i solistes, tant nacionals com internacionals, que actuaran en espectacles de petit format per dinamitzar els vespres d’estiu.

D’altra banda, també s’han programat diverses activitats esportives a l’aire lliure com el cycling, ioga, aiguagim i, com a novetat d’enguany, la marxa nòrdica. Totes són gratuïtes i adreçades a majors de 16 anys, del 5 de juliol fins al 3 de setembre. Durant tot l’estiu, a més, també s’han preparat per al públic infantil tallers de circ, jocs infantils de fusta o murals col·lectius, dos tardes a la setmana, una a la plaça dels Arínsols d’Encamp, i una altra, a la plaça de l’Església del Pas de la Casa.

Etiquetes

Comentaris

Trending