Encamp dona el tret de sortida a un cap de setmana centrat en l’scalextric

El Complex Esportiu acull la tercera de les curses del ‘Resispain’, una prova de resistència que reuneix vint equips, dels quals quatre del país

Autoritats comunals provant el circuit on es disputarà la cursa.
Autoritats comunals provant el circuit on es disputarà la cursa. Comu d'Encamp

Fa temps que Encamp ha apostat pel turisme esportiu, tant per ser l’escenari de preparacions com per acollir competicions. Un bon exemple va ser ara fa uns dies l’OTSO. I aquest cap de setmana s’aposta per una altra prova, tot s’ha de dir, d’àmbit diferent. El Complex acollirà una de les quatre curses del campionat europeu d’slot ‘Resispain’, una cursa de resistència de cotxes d’scalextric.

En total, hi prenen part vint equips, dels quals quatre del país. Hi ha representants de territoris propers com Catalunya o València, però també d’Itàlia. I des del comú s’ha volgut destacar que tots ells s’allotjaran a hotels del poble.

La prova consistirà en dotze hores de cursa, dividides en dues franges: una de vuit i una altra de quatre. És la tercera prova del campionat, després de les disputades a Xàtiva (València) i Zalla (Bilbao). La darrera es farà, ja el novembre, a Igualada.

El certamen ha estat inaugurat aquest divendres en un acte que ha comptat amb les autoritats comunals. Ha estat els primers a provar el circuit on es disputarà la cursa, que serà oberta al públic tots dos dies de competició.

Etiquetes

Comentaris

Trending